فایل ورد تعيين منحني هاي هم دماي دفعي رطوبت در دماهاي خشك كردن پسته

لینک دانلود

 فایل ورد تعيين منحني هاي هم دماي دفعي رطوبت در دماهاي خشك كردن پسته دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تعيين منحني هاي هم دماي دفعي رطوبت در دماهاي خشك كردن پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تعيين منحني هاي هم دماي دفعي رطوبت در دماهاي خشك كردن پسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تعيين منحني هاي هم دماي دفعي رطوبت در دماهاي خشك كردن پسته :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي

تعداد صفحات :24

پسته یكی از مهمترین محصولات باغی كشور است كه ارزش اقتصادی بالا دارد و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می افزاید. یكی از مراحل مهم در فرآوری پسته، خشك كردن و رساندن رطوبت محصول به محدوده مجاز 4 تا 6 درصد (بر پایه وزن خشك) مناسب برای انبارمانی است. برای طراحی بهینه سیستم خشك كن، نیاز به آگاهی از رفتار محصول در شرایط مختلف رطوبتی و دمایی در محیط است که با استفاده از منحنی های هم دما میسر خواهد شد. در این تحقیق، برای به دست آوردن رطوبت تعادلی پسته در دماهای خشك كردن، برای دو رقم از پسته های خندان ایران به نام های كله قوچی و فندقی، منحنی های هم دمای دفعی در دماهای 45، 60 ، 75، و 90 درجه سانتی گراد به دست آمد. برای این منظور از روش استاتیك و محلول نمك های اشباع ذكر شده در دستور العمل COST-90 استفاده شد. پس از آن داده ها با مدل های GAB ، هندرسون، اسمیت، هالسی و ازوین برازش و ضرایب مربوطه تعیین شد. نتایج نشان می دهد كه در هر دو رقم با افزایش دما مقدار رطوبت تعادلی كاهش می یابد. همچنین در بین مدل های به كار رفته در تحقیق، مدل های GAB و اسمیت نسبت به سایر مدل ها دارای بهترین برازش بودند. علاوه بر آن، نتایج نشان داد كه با افزایش دما مقدار رطوبت تك لایه در پسته كاهش می یابد. همچنین، معادله رگرسیون تغییرات رطوبت تك لایه با تغییرات دما در محدوده دمایی ذكر شده برای هر دو رقم به دست آمد.
كلید واژه: پسته، رطوبت تعادلی، رطوبت تك لایه، منحنی های هم دمایی

توضیحات بیشتر