فایل ورد بررسي اثرات گرمادرماني، ضدعفوني و بسته بندي بر روي عمر انبارماني ميوه موز رقم كاونديش

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي اثرات گرمادرماني، ضدعفوني و بسته بندي بر روي عمر انبارماني ميوه موز رقم كاونديش دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي اثرات گرمادرماني، ضدعفوني و بسته بندي بر روي عمر انبارماني ميوه موز رقم كاونديش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي اثرات گرمادرماني، ضدعفوني و بسته بندي بر روي عمر انبارماني ميوه موز رقم كاونديش،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي اثرات گرمادرماني، ضدعفوني و بسته بندي بر روي عمر انبارماني ميوه موز رقم كاونديش :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي

تعداد صفحات :18

موز (Banana) از میوه های گرمسیری است كه به علت مطلوبیت و خواص تغذیه ای بالایی که دارد تولید آن در مناطق جنوبی كشور در حال توسعه است. موز میوه ای فرازگراست كه در مرحله بلوغ سبزرنگ برداشت و سپس رسانده می شود. در این تحقیق، اثر تیمارهای فیزیكی و شیمیایی بر عمر نگهداری میوه موز رقم دوارف كاوندیش بررسی می شود. هنگام برداشت موز شاخص رسیدگی (Fullness) كه عبارت از وزن میوه به طول آن است، و محققان فرانسوی آن را پیشنهاد کرده اند، اندازه گیری شد و سپس دو تیمار جداگانه اِعمال شد؛ یکی تیمار گرما درمانی (غوطه وری در آب گرم 58 درجه سانتی گراد به مدت 2 دقیقه) و دیگری تیمار ضدعفونی در محلول قارچ كش رورال تی اس (غوطه وری هر دست موز در محلول قارچ كش به غلظت 2 در هزار به مدت 5 دقیقه). پس از آن دو نوع بسته بندی یکی شامل جعبه كارتن كه درون آن یك لایه از پلاستیك پلی اتیلن قرار داده شد و دیگری جعبه كارتن كه بین میوه ها پوشال قرار داده شده استفاده گردید. سپس بسته ها در دو زمان 25 و 30 روز در دمای 13-14 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. میوه ها در تیمار شاهد بدون ضدعفونی بسته بندی شدند. نتایج طرح نشان می دهد كه شاخص F برای میوه های موزكاوندیش در این منطقه عددی بین 6.5-7.3 و کمتر از شاخص پیشنهادی برای موز دوارف كاوندیش (7.9-8.3) است. همچنین نتایج بیانگر این است كه فقط تیمار ضدعفونی با قارچ كش رورال تی اس سبب سالم بودن میوه می شود و در سایر تیمارها بیماری قارچی مشاهده شد. میوه هایی كه بعد از 25 روز در انبار سرد به محیط آزمایشگاه منتقل شدند بعد از 2 تا 3 روز كاملاً تغییر رنگ دادند و رسیده شدند. نتایج تجزیه كیفی میوه نشان می دهد كه كل مواد جامد انحلال پذیر و قند موز در فرایند رسیدن افزایش می یابد و تبدیل نشاسته به قند در فرایند رسیدن سریع است.
كلید واژه: بسته بندی، ضدعفونی، قارچ كش، گرمادرمانی، موز و نگهداری

توضیحات بیشتر