فایل ورد بررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديل

لینک دانلود

فایل ورد بررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديل دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديل :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي

تعداد صفحات :21

شلتوك یكی از غلات عمده است و پیش از انبارداری و در ابتدای فرآیند تبدیل نیاز به خشك كردن دارد. بخش مهمی از ضایعات برنج (بروز ترك های اولیه)، در مرحله خشك كردن روی می‏دهد. برای بررسی ثاثیر عوامل مختلف بر ضایعات برنج در هنگام خشك كردن، فرآیند خشك كردن در قالب طرح آماری كرت‏های دوبار خرد شده با چهار پارامتر: رقم شلتوك (بینام و كاظمی)، دمای هوای خشك كن (در سه سطح 40، 50 و 60 درجه سانتی گراد، رطوبت نهایی شلتوک بر اساس وزن تر (در سه سطح 10،12، و 14 درصد) و ضخامت لایه شلتوک در مخزن خشک کن ( در سه سطح 0-10، 10-20 و 20-30 سانتی متر)، اجرا شد تا اثر اصلی و همچنین اثر متقابل پارامترهای مذکور بر میزان ترک ایجاد شده طی خشک کردن و درصد خرده برنج پس از تبدیل بررسی شود. طی این تحقیق مشخص شد که رقم كاظمی نسبت به رقم بینام حساسیت بیشتری به عوامل ایجاد ترك دارد. همچنین میزان برنج خرد شده پس از تبدیل برای رقم كاظمی بیشتر از رقم بینام است. طبق بررسی‏های آماری، دمای 40 درجه سانتی گراد هوای خشك كن، دمای مناسبی برای خشك كردن شلتوك از نظر میزان ترك ایجاد شده در این مرحله و كاهش خرده برنج پس از تبدیل است. رطوبت مناسب شلتوك برای اجرای عملیات تبدیل برای این دو رقم، 14 درصد تشخیص داده شد. با افزایش ضخامت لایه شلتوك درون مخزن خشك كن، میزان ترك و خرده برنج ایجاد شده به طور معنی داری كاهش می‏یابد.
كلید واژه: درصد ترك، درصد خرده برنج، دمای هوای خشك كن، رطوبت نهایی دانه، شلتوك

توضیحات بیشتر